Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Vahingot
  3. > Kumppanuusverkostot

Kumppanuusverkostot

A A A

A-Vakuutus on rakentanut kumppanuusverkostoja vahinkojen tehokkaan ja joustavan hoidon edistämiseksi. Valtakunnallisten yhteistyötahojen avulla voimme tarjota asiakkaillemme nopean ja asiantuntevan avun vahinkohetkellä. 

Kumppanuusverkostomme käsittävät tällä hetkellä hoitolaitoksia, kuivaus-, rakennus- ja jälkivahingontorjuntaliikkeitä sekä  ympäristövahinkokonsultteja. Kehitämme verkostoja jatkuvasti paremman asiakaspalvelun edistämiseksi asiakkailta saadun palautteen avulla.

Apuvälineyritykset

Yhteistyökumppaneillamme on apuvälineklinikoita eri puolella Suomea. Yhteistyökumppaneidemme valkoimista löytyy asiakkaan tarpeisiin sekä yksilöllisesti valmistettavat että valmisapuvälineet inva-autoilusta kotihoitosänkyihin. Palveluun sisältyvät apuvälineen tarpeen arviointi, sovitukset, käyttöopastus sekä logistinen hallinnointi. Apuvälineet täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja ne huolletaan perusteellisesti. Yhteistyökumppanimme vastaavat myös apuvälineen asianmukaisesta käsittelystä käyttöiän päätyttyä.

Hoitolaitokset

Tapaturman sattuessa tai sairauden ilmentyessä hakeudu hoitoon OP Ryhmän hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. Annamme kumppaneillemme maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. Kumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.

Kuivausliikkeet

Valtakunnalliset kuivausliikekumppanimme palvelevat asiakasta vesivahingon sattuessa. Asiakkaamme saavat verkostoon kuuluvilta liikkeiltä asiantuntevan ja joustavan avun vesivahingon hoitamiseksi. Ensitoimena on vahingonlaajuuden selvittäminen kosteuskartoituksen avulla.

Rakennusliikkeet

Verkosto palvelee asiakasta vahingon korjaustyössä kun vahinko on aiheutunut rakennukselle. Asiantuntevat rakennusliikkeet tuntevat toimintatavat ja korjaustöiden vaatimukset vahinkotapauksissa.

Jälkivahingontorjuntaliikkeet

Jälkivahingontorjunta tarkoittaa heti vahinkotilanteessa tehtävää lisävahinkojen estämistoimintaa. Verkoston avulla saadaan mahdollisimman nopea ja tehokas apu vahinkotapauksen hallintaan pääasiassa palovahingoissa. Asiantuntevat yhteistyökumppanimme tuntevat toimintatavat ja pystyvät auttamaan tarvittaessa nopeasti vahinkojen minimoimiseksi.

Ympäristövahinkokonsultit

Valtakunnallinen verkosto koostuu öljy- ja ympäristövahinkokonsulteista joiden avulla saadaan tarkat tiedot vahingonlaajuudesta vaativissa ympäristövahingoissa. Ympäristövahinkokonsultti hoitaa vahingon vaatimat ilmoitukset ja yhteydenpidon ympäristöviranomaisiin. Verkosto avustaa myös akuuteissa vahinkotilanteissa lisävahinkojen minimoimiseksi.

Kumppaniverkosto

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © A-Vakuutus  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön